10 sätt bli rik på aktier

Investera i aktiemarknaden är ett sätt att tjäna mer än bara lite extra kontanter. Faktum är att med rätt tillvägagångssätt och rätt kompetens kan du bli rik på aktier. Att bli på aktier är inte en lätt uppgift och det är inte en något som kommer att hända över en natt, men det är möjligt och har bevisats av flera. Om du vill bli rik på aktier här är 10 av de mest beprövade tips för att nå dina mål och de intäkter du alltid har velat.

1. Fokusera på aktier som träffar nya höjder

När du kommer igång med dina aktiemarknadsdrömmar, se till att fokusera på heta lager. Gör din forskning, titta på deras mönster och lägg ditt fokus på aktier som redan växer när du planerar att hålla fast vid dem tills de når nya höjder.

2. Du kan köpa och göra korta sälj

Det finns vissa människor som tror att de behöver en tjurmarknad för att bli rik på aktier. Detta är inte fallet. Ignorera inte kortsäljning. Du behöver inte hålla fast vid en aktie länge för att få en vinst. Titta bara på framgångarna som en daytrader har; de är symbolen på att tjäna på kort försäljning.

3. Minska dina förluster snabbt

Om du vill lyckas på marknaden, ta ditt ego helt ur situationen. Om du står inför en återgång, klipp av dina förluster och gå vidare snabbt. Tänk inte på ditt misslyckande, utan istället se till framtiden. Du kommer att misslyckas, så var beredd och bara vara redo att gå vidare.

4. Var inte rädd för att ta delvis eller alla vinster

Saken med dina intäkter är att de inte riktigt tjänar förrän du tar dem. Var inte rädd för att ta delvis vinst eller ta vinst. Marknaden förändras snabbt; det är OK att komma ut när du känner att det är rätt och ta de vinster du kan.

5. Omfamna nya teknologier

Världen förändras och den förändras snabbt, så du måste ändra med den om du vill lyckas på aktiemarknaden. Nu är det inte en tid att vara rädd för teknikföretag. Det finns framtidens företag. Omfamna ny teknik och affärsmodeller och var villig att ligga före tiden när du ser på dina investeringar.

6. Stick med flytande aktier

Om du vill bli rik på aktier är det bäst att hålla sig till likvida, högt omsatta aktier. Försök att hålla dig borta från illikvida aktier till varje pris. Det här är aktier som ger stora löften men tenderar att inte öka.

7. Tro inte på något som aktierna säger

I handelsvärlden är prat billig. Lyssna inte på löften eller hype, se bara på aktiens handling. Titta på hur din bestånd presterar och vilken åtgärder den verkligen vidtar. Så vet du vad du kan förvänta dig av aktien i framtiden.

8. Diversifiera inte och använd inte hävstångseffekt

Kom inte för mycket över huvudet. Så många pratar om att diversifiera och använda hävstångseffekt. Detta är inte sättet att tjäna miljoner. Jag har vanligtvis en till två aktier åt gången och använder inte mer än 30% av mina tillgångar i mina investeringar.

9. Du behöver inte köpa botten, sälja topp

Så många nya handlare är fokuserade på det gamla ordet ”du behöver köpa längst ner och sälja högst upp”. Ja, det skulle vara trevligt om du kunde, eftersom det skulle innebära största möjliga vinst, men du behöver bara fokusera på rörelsens möte, inte nödvändigtvis topp och botten. Du kan komma in under mitten och fortfarande göra några stora vinster.

10. Gör alltid en plan

Om du verkligen vill hitta långsiktig framgång på aktiemarknaden är det bästa du kan göra att gå in i varje handel med en mycket specifik plan. Innan du börjar skapa en specifik risk / belöningsprofil för vad du kräver av dina investeringar och hålla fast vid den oavsett vad. Undvik aldrig från planen.

Att tjäna miljoner på aktiemarknaden kan verka som en skrämmande uppgift, men det är en som du kan uppnå om du följer dessa steg och håller denna dedikerade strategi i åtanke. Om du förbereder dig för motgångar och förstår de utmaningar som kan komma med denna investeringsstrategi kan du kanske bara hitta dig närmare och närma dig att nå dina investeringsmål.

Bli rik på aktier

Bli motiverad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *